elli

Det ekar tyst här inne..

Jag behövde en paus från livet en stund kände jag. Läste igenom gamla bloggar och hittade till och med tillbaka till en gammal väns blogg. Angelica heter hon och vi har känt varandra sen jag var 8 år.

Fick iaf tillbaka lite blogglust när jag läste hennes blogg. Precis som hon skrev i nåt inlägg så är det så kul att ha allt samlat någonstans. Jag känner väl mer att instagram har blivit min grej men där lägger jag mest upp händelser och dom är ju inte kvar för alltid.

Alicia och jag har varit hemma idag och kommer vara det imorgon också. Jax är snorig och jag är helt uttömd på energi. Jag har inte ens hämtat killarna idag trots att det är min vecka.

Det har varit så skönt att strosa runt hemma idag. Det har inte varit något bråk nästan heller vilket är helt otroligt när man har Alicia hemma. Vi har liksom bara tagit det lugnt och varit ute i snön och myst inne. Försökte att verkligen lägga all energi på henne. Nu sover hon så något måste jag ha gjort rätt.

Just nu ammar jag Jax till sömns och ska ta itu med det enorma tvättberget i tvättstugan. Allt ska vikas och sen har jag en plan att sortera ut det jag inte använder längre.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.