elli

Korvgrillning i fjällnora

Igår så här vi absolut inga planer och eftersom att det var så fint väder så åkte vi till fjällnora och grillade korv. Det är pappavecka så endast dom små följde med. Men annars är det något som de stora också brukar uppskatta.

Vi tog med Nova också och lämnade Akita hemma. Det är bra för henne att få följa med på sånt som hon kanske tycker är lite jobbigt. Det var mycket folk där igår så hon hade många att skälla på.

Jax sov så gott i vagnen under hela tiden.

När vi kom hem så gjorde vi fläskfilé och potatis i ugn. Vi åt kall pepparsås till.

Idag så vaknade jag till att mamma hade skrivit att Ronja fallit omkull några gånger under gårdagen och att hon inte var sitt vanliga jag. När jag fått på Alicia kläder så åkte vi in och hämtade henne. Vi bytte hund med mamma på Akita är just nu hos mamma och Ronja är hos oss. Jag märker att hon är lite annorlunda. Hon kan tex inte hoppa upp i soffan själv. Vi får se hur det utvecklar sig. Hon är långt upp i ålder nu men så länge hon inte har ont så kommer hon få vara kvar.

Foto taget av Ronjas super duktiga hundvakt.

Nu väntar de vanliga söndagssysslorna. Det ska städas och röjas undan innan killarna kommer. Ska precis börja ta tag i badrummet och sen så jag ska plocka undan i killarnas rum.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.