elli

Måndagschill

Hade en bra lämning på förskolan idag. Så himla skönt när det går smidigt.

Efter lämningen så åkte jag och Jax förbi Andreas som jobbar i Sigtuna just nu. Senare hämtade vi mamma och Ronja och mötte upp min kusin för en promenad i skogen.

Tiden går så snabbt på dagarna nu när jag måste hämta Alicia kl 12.30 bara för att jag är mammaledig. Det känns inte som att jag får så mycket gjort. Eftersom att jag skulle ha med mig James hem så var jag tvungen att vänta hemma hos mamma till klockan 15 så jag hann med en powernap med Jax innan vi åkte hem.

Jag började direkt med tvätten medans jag skickade iväg James till Ica för att handla lite saker som saknades. Han hade en hundring att handla för och skulle köpa bröd, pommes och en Pepsi och jag sa att han kunde köpa nåt till dig själv om det blev nåt över. Han  räknade med att det skulle bli 10 kr över så han plockade lite lösgodis men so. Tyvärr blev lite för mycket så han saknade 4 kr. Han sa då i kassan att han får lägga tillbaka godiset men det fick han såklart inte för att det var just lösgodis och då skulle han såklart kunna lägga undan pepsin istället tex men det ville han inte eftersom att jag hade bett om pepsin. Så istället så lämnade han allt på bandet, sa ”fuck it” till kassörskan och drog hem. Så himla roligt men också typiskt James att inte tänka till en extra gång. Det hade ju varit bättre om han kom hem med något än inget haha.

Som tur va så handlade Andreas på kvällen för jag hade verkligen noll ork för att ta mig till affären med en bråkig snart 4åring.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.