elli

3 års trotts eller vad fan man nu ska kalla det

HON! Den där tjejen på bilden där. Hon driver mig till vansinne! Hon är ledig från förskolan och jag är ju ensam med henne och bebisen till skillnad från tidigare då killarna haft sommarlov och A har varit ledig en del. Men nu är jag helt ensam med henne när hon är ledig och jag blir helt galen. Hon är så otroligt bråkig och störig. Från morgon till kväll. Självklart har hon sina fina moments där emellan några gånger per dag men mest är det bara gallskrik och bråk om exakt allt.

Hon ville tex baka idag och trots att jag var mitt uppe i rensning av killarnas rum så började vi baka en sockerkaka men när vi ställde in den i ugnen och hon kopplade att det inte var bullar vi bakade så blev hon vansinnig.

Nu är som tur är, Jax en väldigt snäll liten baby men fan vad man känner sig otillräcklig när 3 åringen vill ha hjälp med något som kräver minst 2 händer och 3 veckors bebisen gallskriker för att han har sin vakna period och alltså vill snutta konstant. Tack och lov så tar han flaska och det underlättar faktiskt men jag försöker att inte ge för ofta så att min mjölk inte sinar.

Nu hoppas jag på att Alicia somnar snart så att jag kan andas lite.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.