elli

The botten is nådd

Känner mig fortfarande deprimerad. Det växlar väldigt mycket och jag försöker hålla mig sysselsatt med småsaker istället för att gå ner mig när jag är ensam hemma.

Lilleman är 2 veckor btw! Så sjukt jobbigt att veckorna bara flyter på och snart kommer han liksom vara 1 år och ingen bebis längre. Han är fortfarande en riktigt snäll bebis och igår när vi var på bvc så hade han gått upp nästan ett halvt kilo sen förra veckan.

Alicia har gått på förskolan men är både idag och i onsdags var hon ledig. I onsdags så åkte vi hem till en av mina vänner och hennes barn. Hon har precis flyttat och hennes nya lägenhet är så himla fin! Skulle verkligen kunna tänka mig bo där om det var lite större. Hon gjorde pannkakor till oss och ganska snabbt därefter så hade tiden runnit iväg och vi var tvugna att åka.

Till sist då. I början av veckan så fick jag lite egentid med James. Bebis var också med men han sov så gott nästan hela tiden. Vi gick ner på stan i sigtuna, satt vid vattnet och åt gifflar, satt vid hamnen och åt glass och tog sen en jätte lång promenad tillbaka hem. Det var så mysigt och perfekt väder ute.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.