elli

Inlagd på förlossningen och en massa djur

Gårdagen startade bra. Jag kände att jag hade energi och jag tog med Alicia till gränbys 4h gård. Vi brukar vara där så Alicia är van vid vart hästarna m.m finns men antar att dom flyttat hästarna på bete eller nåt för det fanns bara kaniner, getter och får typ. Ingen gris heller. Vi packade ihop oss och åkte till Årsta 4h gård istället där vi aldrig hade varit och gud vilken skillnad alltså! Det var så mycket finare, mindre folk, djuren hade det bättre som det såg ut iaf.

På gränby tex så sprang det runt en massa ungar inne i en hage med kallingar som hade koppel på sig. Det var som en stor skolklass och jag tyckte så synd om killingarna. På Årsta så var killingarna inhägnade och det stod att man endast fick hälsa på dom genom staketet om dom själva kom fram m.m för att dom behövde lugn och ro.

Sedan tog vi det lugnt när vi kom hem tills Andreas kom hem för att ta en kort paus innan han skulle åka på ett annat jobb och en stund efter det så började jag störtblöda. Alltså som en kran. Ringde Andreas som kom i 150 och vi åkte in på förlossningen.

Låg där ett bra tag. Det verkade vara mycket patienter och lite personal. Fick komma in på en gång och då var det snabbt en undersökning men så fort dom såg att hjärtljud m.m var bra så blev jag lämnad typ. Till slut så kom dom iaf fram till att det var ett hematom som brustit eller nåt. Helt ofarligt tydligen men läskigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.