elli

Ett steg längre hos tandläkaren

Alicia har bytt tandläkare och går nu till samma som Benjamin har. Dom är helt jävla underbara. Sollentuna pedonti går hon till och dom är så lugna och snälla och verkligen försöker leka fram en undersökning. På bilden tex så försöker dom ta en röntgenbild på Alicia men säger till henne att hon ska få styra rymdskeppet. Ni ser ju skillnaden också från tex vanliga folktandvården där man måste sitta still och bita i en skiva. Här behöver hon bara hålla huvudet på plattan och händerna på handtagen så snurrar maskinen och tar en bild på hela huvudet. Så smart. Det blev dock ingen bild idag heller då man också behöver ha en pinne i munnen vilket Alicia inte var så sugen på. Nu har dom semesterstängt så nästa besök blir inte förens i augusti.

Killarna är hos sina pappor och Andreas jobbar så det är bara jag och Alicia här hemma på dagarna. Igår hade jag ett besök på mvc också innan Alicia skulle till tandläkaren och jag fick träffa en ny barnmorska då min har semester men det gjorde inget för hon var verkligen såååå snäll och bra. Hon heter Malin, så ni som ska till mvc i Märsta, välj henne! Vi gick igenom lite förlossningsrädsla, smärtlindring och mer ingående vad det är för mediciner jag ska få efter att bebisen är ute för att jag inte ska förblöda som sist. Hon ville också verkligen dubbelkolla att han låg åt rätt håll då han vände sig för några dagar sen. Hon kände huvudet neråt men kollade också med ultraljud för att försäkra sig om att allt var bra. Nu har jag bara ett besök kvar hos barnmorskan och då blir det min vanliga barnmorska Gunilla som också är väldigt bra. Då ska vi skriva sammanfattning av graviditeten för 4 dagar efter det så föder jag! Hur sjukt?!

Har börjat ordna med hundvakt och planera mat jag kan laga och frysa in till att vi kommer hem från förlossningen. Känner att jag vill ha exakt allt iordning liksom. Jag vill komma hem och bara kunna andas ut

Idag fick Alicia en present från lillebrorsan i magen också. Ett bäddset med Frost tema för att peppa henne till att sova inne på sitt rum. Jag bäddade med det idag så jag hoppas verkligen att hon somnar i sin säng i natt. Hon har sovit med oss i 3.5 år nu så känner att det är dags nu när det kommer en till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.