elli

Tandläkaren och nytt förlossningsdatum

Imorse så åkte jag och Alicia direkt till tandläkaren i Sollentuna. Hon går dit pga hennes hsp och att hon vägrar bli undersökt i munnen. Där är dom specialiserade på barn och diagnoser så man märkte verkligen en skillnad. Vi ska tillbaka nästa vecka för att se om hon kanske vill öppna munnen.

Vi skulle egentligen till förskolan och plocka ihop Alicias saker men hon vägrade åka dit så vi tar det senare i veckan istället.

När vi kom hem så dog jag verkligen av värmen så jag låg bara helt utslagen på soffan men Alicia var nöjd med att ta det lugnt en stund hon också. När Andreas kom hem så följde vi med honom till beijers. Alicia gillar byggmaterial av nån anledning haha. Och sedan åkte vi hem och åt middag. Fick världens energikick efter det och började göra iordning baksidan som fått lida ett tag. Jag klippte gräset, sådde lite nytt gräs där det behövdes och sen skänkte jag bort en hundbur på Facebook. Den har bara stått och skräpat på baksidan så jag ville verkligen bara bli av med den och det tog bara 30 min innan den var borta .

En kort kvällspromenad med hundarna fick avsluta vår dag. Tycker så synd om dom i värmen. Nu blir det soffläge en stund och förhoppningsvis sovmorgon imorgon.

Puss på er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.