elli

Svar på en del av era frågor.

Vad ska nästa barm heta? Det verkar hemligt. Varför? Det är absolut inte hemligt. De flesta som känner mig har vetat om detta namn i flera år. Det är namnet som Alicia skulle haft om hon var en pojke. Det enda jag inte bestämt än är om jag ska ta den långa varianten eller den korta. Tills dess kallat vi honom för Jörgen.

Hur mår Ronja och hur gammal är hon nu? Hur mår Tea föresten? Ronja mår extremt bra. Hon bor är ca 16 år (enligt hennes pass iaf) hon var ju vuxen när hon fångades in i Polen så det är svårt tror jag att sätta en exakt ålder men hon har funnits vid min sida i 12 år.

Ronja, precis infångad från gatan i Polen.
Ronja, efter någon månad hos mig.
Ronja i vintras.

Går du eller har du levt på bidrag? De enda bidragen jag någonsin fått är barnbidrag och studiebidrag. Jag har aldrig någonsin fått pengar av soc och jag har aldrig fått tex bostadsbidrag trots att jag säkert skulle blivit beviljad det när jag var ensamstående med pojkarna och pluggade. Ser inte ner på de som lever på bidrag och är tacksam över att det finns för tro mig man kan alltid hamna i den sitsen. Men nej hitills så har jag klarat mig utan.

Varför har du inte hål i öronen? Haha jag har hål i öronen och har haft i flera år. Pallar bara inte ha örhängen. Kan ha små ibland men tycker ändå det är irriterande att sätta i och ta ur och hatar att sova med dom

Vart ser du dig om 10 år? Jag hoppas att jag bara har 2 barn boende hemma då. Och att jag har ett jobb som jag kan styra själv. Självklart skulle jag vilja att vi bodde i hus och att jag kunde ha höns m.m men jag vågar inte hoppas på det. Tiden går så jävla snabbt.

Är du inredningsintresserad? Ja alltså jag kan sitta i timmar och scrolla på pinterest men jag blir oftast bara på dåligt humör när jag ser saker som jag antingen inte har råd med eller plats med. Vill helst att allt ska hända på en gång och jag har så många idéer. Just nu har jag bestämt mig för att ta ett rum i taget istället för att små greja överallt. Det första som kommer få sig en makeover är faktiskt framsidan och baksidan. Det blir budget men så himla skönt när jag blir klar. Har inte alls varit nöjd med våra uteplatser.

Varför slutade du träna när du gifte dig? Jag slutade inte träna direkt utan det blev nog em konsekvens av att vi ganska snabbt flyttade ut på landet i Knivsta och jag hade svårt att ta mig någonstans. Efter det blev jag gravid med Belle som dog och 3 månader efter det så blev jag gravid med Alicia. Har ju haft någon period då jag försökt hålla igång träningen efter att Alicia kom men hon har tagit för mycket energi från mig och jag har prioriterat att låta henne vara nära mig när hon behövt det. Nu är hon äldre och mer självständig och jag planerar att snabbt gå tillbaka till vikten jag hade innan jag fick barnen. Är ingen träningsälskare men jag är en vaneälskare så när jag börjat med något så mår jag bäst av att fortsätta.

Skulle du kunna tänka dig att skaffa en reptil? Nej faktiskt inte. Älskar ormar men älskar inte deras diet.

Det har tagit evigheter att ens få tid att svara på dessa. De flesta andra frågor handlar om min vikt, varför jag ser så svullen ut, m.m och jag orkar fan inte. Låt mig bara va gravid!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.