elli

Bokad igångsättning!

Idag var jag på möte på specialistmödravården på karolinska. Vi skulle ha förlossningsplanering och jag var så himla stressad. Jag var ute i jätte god tid, vaknade tidigt och lämnade Alicia hos mormor för att åka iväg mot Solna. Hon skulle egentligen gått på förskolan idag men så onödigt att lämna henne bara för några timmar en enda dag. Jag kom till Solna i tid men det fanns verkligen inga parkeringar. Jag cirkulerade i parkeringshuset i nästan 30 min och han skrika åt en taxi chaufför för att han tutade på mig när jag äntligen fann en bil som skulle åka så att jag kunde parkera. Höll på att kissa på mig på väg upp till förlossningsavdelningen, alltså tro mig… Höll VERKLIGEN på att kissa på mig. Fick sedan vänta jätte länge innan jag fick komma in.

Läkaren jag träffade var så himla snäll och vi gick igenom steg för steg vad som skulle bli bäst för mig. Hon sa att hon kunde bevilja snitt också men vi kom fram till att det var för hög risk med snitt för mig. Hon bokade in en tid för igångsättning den 30 juli. Lite väl sent tycker jag. Kommer ju oroa mig för att det kommer sätta igång av sig själv hela tiden tills dess. Men ändå så skönt att ha en bokad tid. Vi planerade också a5t jag skulle få EDA insatt innan dom gör något annat samt att jag ska få extra mediciner utöver de vanliga för att livmodern ska dra ihop sig efter bebisen är ute. Jag höll ju på att förblöda när jag födde Alicia och det är en av anledningarna till att jag ska bli igångsatt.

Det finns en chans att jag kanske försöker få dom att boka om några dagar tidigare. Bara 2 dagar innan skulle kännas jätte skönt.

Efter det så hämtade jag Alicia som hade testat den nya lekplatsen på borgmästarängen med mormor och ätit glass och så hämtade jag Andreas i Djursholm.

Sedan har det varit en lugn dag hemma. Har varit otroligt trött, törstig och kissnödig idag haha. Ska försöka sova tidigt så jag är utvilad imorgon. Då ska Alicia till tandläkaren och vi ska ta en sväng förbi hennes förskola på vägen hem för att packa ner alla saker på hennes hylla. Förskolan stänger för sommaren och när Alicia kommer tillbaka i höst så kommer hon gå på stora avdelningen.

Puss på er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.