elli

Västkusten

Midsommar firade vi på västkusten i vår lilla stuga som ligger på ett litet berg över min pappas hus.

Vi körde ganska sent på kvällen, ca runt kl 21 och kom fram vis 02. Alla sov nästan hela vägen förutom jag som körde och James. Det var såååå himla varmt i stugan och luktade verkligen instängd gammal stuga. Jag var så trött och ville bara sova på en gång men killarna var rädda för fladdermöss och spöken och värmen gjorde det svårt att sova bra. Låg också på en riktigt mjuk säng med Alicia som var döden för mig rygg.

På morgonen så gick vi på en långpromenad med Nova innan någon annan vaknat och sedan åt vi alla frukost tillsammans när vi kom tillbaka till stugan.

Efter frukosten så åkte vi ner till ”Rotan”, den närmaste affären och handlade lite frukt och kött till middagen. Min pappa och hans flickvän är vegetarianer så vi köpte med oss sånt som vi visste att barnen ville ha.

Direkt efter det så åkte vi till stranden, havet och Sveriges enda riktiga fjord. Barnen fiskade krabbor och badade en del med Andreas. Alicia doppade som mest fötterna. Hon är inget fan av att bada när det inte är pool. Killarna var också ganska mesiga och rädda när det kom till att doppa sig i havet. Dom var rädda gör brännmaneter och krabbor.

När vi åkte hem till stugan så tog Andreas och Alicia en siesta och jag gjorde iordning köttet till middagen. Dom vaknade lagom till att maten var klar och vi åt tillsammans. Vi satt och pratade tills att det började skymma och då fick gå iväg till insjön som ligger vid pappa och fiska för att 2 små pojkar inte kunde sluta tjata. Det fick avsluta vår kväll för när vi kom hem så la vi oss direkt.

Midsommarnatten kunde jag verkligen inte sova och inte heller Alicia. Vid kl 03  så gav jag upp och gick ner till pappas hus och sov där på soffan.

Vi tog en till morgonpromenad med Nova och åt frukost och sedan åkte vi hemåt igen. James mådde inte så bra så han var helt utslagen under morgonen. Det var ganska skönt att komma hem igen och sova i sin egen säng samt ha täckning på telefonen vilket inte alls finns där ute.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.