elli

Låga hjärtljud och akuttid på förlossningen.

Just nu ligger jag hemma i ett varmt bad. Vi har ätit middag, de stora killarna är i skateparken, Addewadde är på gymmet och Alicia ligger nerbäddad i soffan och kollar på Youtube. Diskmaskinen är på, hemmet är städat, tvättmaskinen är fylld (jag försöker undvika att tvätta sent på kvällarna när Liam är här eftersom att han har svårt att sova när den är på). Det är riktigt lugnt och skönt hemma men när dagen började så trodde jag inte ens att jag skulle komma hem idag..

Jag åkte till mvc imorse efter att jag lämnat Alicia på förskolan och tagit en promenad med hundarna på strandpromenaden. Där hittade min barnmorska inga hjärtljud. Ibland snappade hon upp något svagt men det var för otydligt att det ens skulle visas i siffror på dopplern. Hon bad mig att gå ut och vänta på soffan utanför medans hon ringde till förlossningen. Dom ville att jag skulle komma in på en gång.

Mvc i Märsta där jag gått med alla mina barn (halvtid med Alicia)

Jag kom in till förlossningen vid 11.40 ca och fick ligga med ctg ett tag, lämna prover och till slut fick dom störa bebisen lite extra för att se att det faktiskt fanns lite liv där inne. Det kändes som att jag var där i evigheter.

Jag kom hem vid 16 och var helt slut. Detta är faktiskt mitt andra bad idag för det första jag gjorde när jag kom hem var att bada.

Proverna visade att båda mina njurar är infekterade och jag ska börja ta antibiotika. Jag hade också jätte lågt blodtryck så jag ska försöka röra på mig mer samtidigt som att det var viktigt att jag skulle vila haha.

Alicia hade snorat på förskolan idag och var på ganska dåligt humör så hon går vara hemma resten av veckan eftersom det är Kristi himmelsfärd på torsdag och planeringsdag på fredag.

Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nalin

    Hej fina du!!??
    Såg nu att du hade kommenterat en persons bild på KUB ang Nub-teorin.. tänkte höra om du kunde kolla på mina bilder också om vad du tror vi kommer då för kön.. jag är så nyfiken. Vore tacksam tack för svar Med vänlig hälsning,