elli

Åtta

? Jag har en pigmentförändring på undersidan av överarmen som aldrig får färg utan konstant är vit och har formen av playboyloggan. Har till och med en liten brun prick i det vita som ser ut som kaninens öga.

? Jag har sjukt svårt för att kasta leksaker. Tänker på Toy story och får ångest. Till och med om jag hittar nån gammal leksak ute så måste jag plocka upp den, ta med den hem, tvätta och överlämna till barnen.

? Jag äger bara 3 st bh:ar som jag använder. Jag använder helst inte bh alls och om jag måste så växlar jag mellan 3 st tills någon av dem går sönder och jag måste köpa en ny. Har alltid en enkel svart, en vit och en till.

? Jag ville att Benjamin skulle heta Kaven.

? När jag var yngre så dagdrömde jag om att mina föräldrar skulle berätta för mig att jag egentligen var adopterad och att min riktiga mamma var min kusin och att jag äntligen skulle få flytta till henne i usa.

? Jag önskade också så långt tillbaka jag kan minnas att mina föräldrar skulle skilja sig och det gjorde dom till slut, bara 14 år senare.

? En av dom äckligaste sakerna jag vet är att höra andra människor andas. Klarar inte heller av att höra folk tugga eller ljudet av när hundar slickar sig.

? Ett av mina favoritdjur är Hyena. Älskar dom så himla mycket.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.