elli

Magsjuka eller förlossning?

Förra veckan låg jag inne på förlossningen där dom såg att jag hade värkar. Jag kände inte ens av dom dock. Men dom sa när jag åkte hem att jag skulle vara uppmärksam på om jag fick värkar igen. (Lätt när man inte ens kände dom).

Det har varit lugnt tills i natt då jag seriöst trodde jag skulle föda igen. Ni som fött barn vet ju om det där trycket neråt som känns som att man kommer bajsa på sig typ. Jag vaknade upp i natt av ett sånt tryck och jag hade såååå ont i ryggen och i magen. Men grejen var att det höll i sig. Alltså inte som en värk som går över och sen kommer tillbaka utan detta var en konstant smärta. Jag gick in till badrummet där jag sedan spenderade nästan 2 timmar och bara kräktes. Alltså fy fan vad dåligt jag mådde och fy fan vad dåligt jag mår idag.

Inte lika illa som igår men ändå. Kräks och har ont.

Andreas är i Östhammar och jobbar och det är inte min vecka med killarna så jag är ensam med Alicia idag. Gick ut till lekplatsen precis utanför en stund bara för att byta luft men vi stannade inte så länge för jag klarade inte mer. Som tur var så var det lätt att få med henne in.

Nu ska jag försöka steka på några köttbullar till henne och hoppas på att hon är lugn och snäll resten av dagen så att jag bara kan vila.

Puss på er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.