elli

Extra ultraljud

Idag åkte vi hemifrån tidigt. Jag hade en tid bokad för ett extra ultraljud idag. Det var en sån tid att jag omöjligt skulle kunna lämna Alicia på förskolan och hinna in till stan i tid så mamma fick följa med och agera barnvakt.

Jag fick remiss till det extra ultraljudet pga att varken jag (med hjälp av en väns doppler) eller min barnmorska kunde hitta hjärtljud och eftersom att min kropp är inställd på att försvara sig mot barnet i min mage så ville hon kolla extra att allt såg bra ut med hjärta och blodpumperiet. Vilket det gjorde! Så det var verkligen jätte skönt.

Sen hämtade vi James på vägen som har sportlov och lite senare på eftermiddagen så hade Alicia ett tandläkarbesök. Hon vägrar dock att öppna munnen. Ni som träffat Alicia kan ju föreställa er hur svårt hon har det med läkarbesök m.m så vi fick boka en ny tid om 2 dagar. Ska försöka peppa henne så mycket som möjligt innan. Alicia måste gå extra till tandläkaren då hon slog in sina framtänder när hon var lite över 1 år.

När vi kom hem så åt vi hemmagjorda hamburgare till middag och kollade på frost 2 för tusende gången de senaste dagarna men första gången för James. Kan uppriktigt säga att jag inte tröttnat än trots att jag tycker att den är mycket bättre på svenska än på engelska.

Nu ligger jag i ett bad, Alicia kollar på frost (…….), James spelar och Andreas är på väg härifrån. Benjamin är kvar i Örebro och jag har ingen aning om vilken dag han kommer hem faktiskt. Blir väl en överraskning.

Imorgon har jag en ledig dag med James som senare ska sova över hos en kompis.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.