elli

En solig onsdag

Hej på er!

Jag och mamma brukar ofta åka till golfbanan i Sigtuna det första vi gör efter att barnen är lämnade för att gå en promenad med hundarna. Egentligen växlar vi mellan olika ställen men ofta fastnar man för ett speciellt ställe ett tag och just nu är det golfbanan. Det typiska just idag var att det var så soligt och fint väder ute så flera andra hundägare tänkte samma sak. Det var därför ganska svårt att släppa våra hårbollar mer än en liten kortis så att dom fick sträcka på sig.

Det är svårt att hinna med 2 krävande individer på dagarna men jag ser alltid till att dom får minst en lång promenad under dagen. Oftast blir det på morgonen då jag har mest tid och 99% av den tiden går dom lösa så att dom får leka och springa av sig ordentligt.

Några har frågat vad jag gör med hundarna på dagarna när jag jobbar och svaret är att dom är hemma hos min mamma.

Sen jobbade jag till stängning, skyndade iväg för att hämta hundarna och Alicia på förskolan. Hon åt middag direkt ur en matlåda i bilen för jag var så rädd att hon skulle somna som hon gjorde igår och då hann hon inte äta middag men nu fick hon i sig lite iaf. Hon somnade direkt när hon kom hem. Så min matlådeidé var bra.

Nu ska jag sätta på en diskmaskin, hänga upp tvätt och lite sånt innan jag lägger mig. Planen är att somna innan kl 21.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.