elli

Upphittade kaniner!

Har ni sett klippen från hope for paws? Det är en organisation i usa som räddar herrelösa hundar och oftast är hundarna rädda och dom måste använda sig av nät och snaror.

Precis så kände jag mig när jag blev tipsad om en kanin som sprang lös i ett bostadsområde en bit bort. Första kvällen åkte jag dit med barnen men vi såg inte skymten av nån kanin. Dagen efter precis efter skolan så fick vi tag på kaninen och åkte hem med den.

Mot kvällen när vi började värva ner så blev jag taggad i en kommentar under samma inlägg att det fanns en till kanin som sprang på vägen och gömde sig under bilar som stod parkerade längs vägen. Jag lämnade barnen hemma och körde iväg snabbt som satan. Det var redan kolsvart ute och jag var jätte rädd att den skulle springa ut på vägen igen och bli överkörd.

Jag kom fram och fick ligga på vägen för att komma åt kaninen. Tills slut sprang den ut från under bilen och jag kunde plocka upp den.

Den är så jäkla stor! Rasen är troligtvis belgisk jätte och det är nog en mamma och unge som jag fångat in.

Nu bor dom i vår utebur men får komma in för gos ibland. Dom är verkligen helt underbara och nu är dom anmälda hos polisen och jag försöker hitta nytt hem åt dom ifall någon ägare inte hör av sig.

James har döpt den stora till Svea och den lilla till Nora. Kommer faktiskt var svårt att skiljas från dom men vi har verkligen inte plats. Nu skulle vi bott på en stor gård på landet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.