elli

Baggar och gräs

Idag kom mamma hit på morgonen. Jag hade hämtat James igår kväll för att barnen är lediga nu i 2 dagar så jag har ingen anledning att åka in till Sigtuna egentligen men jag kunde av nån anledning inte hämta Benjamin så mamma var snäll och plockade upp honom och körde hit honom. Dom kom lagom till att vi vaknade. Nästan direkt åkte jag, Alicia och mamma ut till där Andreas jobbar och lämnade en lunchlåda och en bit äppelkaka som mamma hade bakat.

Efter det åkte vi vidare ut till ett av mina nya favoritställen. Vill inte skriva ut exakt vart det är men det är jätte fint och ett riktigt sånt där perfekt ställe att åka till helt ensam med bara 1 hund, utan musik i öronen och utan stress. Nu hade vi med oss både barn och 3 hundar men det var skönt ändå. Dom hade släppt ut får i hagen där jag brukar gå så hundarna var tvungna att vara kopplade.

Sen handlade vi mat och åkte hem till killarna och gjorde lunch. Jag passade på att klippa gräset medans mamma satt med Alicia och sen åkte hon vid 15.

Jag har skrubbat rent kaninburen samt städat hemma sen dess. Nu blir det dubbelt så mycket bajs då vi fick en till kanin i lördags. Vi kallar henne Bonnie och hitills har det gått jätte bra. Över förväntan faktiskt då jag läste en massa skräckhistorier om hur blod och päls kan flyga när man sätter ihop 2 kaniner som inte växt upp tillsammans. Bonnie och Lambi verkar komma överens.

Nu ska jag göra pannbiff och kokt potatis till middag och sen ta hand om tvätten. Det blir nog en lugn kväll och jag ser verkligen fram emot att få en dag ledig imorgon också. Om det är fint väder ska jag höstrensa rabatten som mamma klagade på. ”Det är tur att du inte bor i hus!” sa hon. Så himla tråkigt att sitta med sånt men barnen kanske vill hjälpa och då går det fort.

Nu har sjukstugan stängt också verkar det som. Alicia är fortfarande lite snorig men annars är vi pigga och glada. Helt sjukt hur mycket man uppskattar att kunna andas efter man har haft en riktig mansförkyldning. Haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.