elli

Ny bil

En ny bil har varit i våra tankar länge.

Prio för oss med bilen är:

  1. Stor, större, störst baklucka. Eftersom vi har hundarna och ibland vagn med oss så är det viktigt att allt får plats.
  2. Skinnklädsel. Men små barn och stora så kan det bli både kräkor, kissolyckor och annat kladd så det är så skönt att det går att torka av lättare än när man har tyg.
  3. En säker bil. Jag har ju Alicia i bilen nästan alltid när jag kör och killarna åker ju med varannan vecka. Det är så jäkla jobbigt att känna sig utsatt i en liten bil.

Vi hittade den perfekta bilen i Örebro. Så dit åkte vi idag för ett köp. Vi hade Alicia med oss och hon var så duktig utan gnäll fast hon spenderade ca 6 timmar i bil idag.

Här är den iaf. En XC70 crosscountry. Livets bil för en hundfamilj. Tack Andreas.

Vi är varit väldigt sega nu på eftermiddagen. Alla i familjen åt pizza förutom jag och sen har det bara varit lugnt i soffan tills läggdags. Förutom för mig då eftersom att Ronja åt upp Alicias chokladfrukostflingor när vi var borta. 1 portion med mjölk fick hon i sig men det verkar vara tillräckligt för att få henne sjuk för det ut varit kräkmaraton hela kvällen. Det är så mycket värre när hon blir sjuk nu eftersom att hon blir äldre och äldre. Blir orolig hur hennes kropp ska orka med. Känns helt sjukt att hon inte kommer finnas kvar med mig om några år.

Alicia gosade ordentligt med henne ikväll. Dom är verkligen bästisar dom där två. Ronja gillar verkligen inte små barn, inte ens James och Benjamin när dom var små men hon älskar Alicia.

Nu ska jag sova. God natt mina vänner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.