elli

Nytt till James

När James slutat skolan idag så var det dags för nya skor till honom. Han behövde nya inför ett lopp han ska springa nästa vecka samt inför idrotten i skolan. Han behövde också ha lite mer höstiga skor eftersom att vi snart är inne i september och en ny skolväska.

James har bestämt sig för att han inte vill fortsätta med innebandy den här terminen. Han får en liten stund att fundera på vad han vill göra eftersom att mina barn måste ha en hobby/sport att hålla på med. Sen har han ju judon också om han vill fortsätta med den. För mig spelar det ingen roll om dom väljer att spela ett instrument istället för att sporta men något måste dom göra. Självklart vill jag helst att dom håller på med någon sport då dom håller kropparna i trim och att det är ju bevisat att barn och ungdomar som håller på med någon sport av något slag har lättare att hålla sig ifrån alkohol och skit.

Alicia börjar snart på sin dans och därefter så kommer hon fortsätta hela livet. James och Benjamin började också när dom var väldigt små med knatteskutt och liknande.

Jag har jätte svårt att förstå varför man inte vill ge sina barn den möjligheten till ett friskt liv samt ett tillfälle att träffa nya vänner med samma intressen.

Bilder från när killarna var små och fick prova på olika sporter för att se vad dom fastnade för.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.