elli

När kommer bebisen?

Grattis!”

”När är det dags?”

”Du måste ju vara gravid”

Är kommentarer jag fått senaste månaden. Jag kan för mitt liv inte fatta hur man bara kan anta eller fråga rätt ut om någon är gravid om personen i fråga inte berättat det själv. Hur fan är folk uppfostrade!? Det finns flera som frågat som själva är lite runda och det var otroligt lockande att själv fråga om dom var gravida.

Vissa av människorna efter att ha fått ett ”NEJ” som svar av mig vände sig sen till Andreas och frågade eller skrev Grattis till honom. För uppenbarligen var det så viktigt för dom att få svar på om min runda mage innehåller en bebis även fast jag redan svarat på frågan.

Det är så oförskämt och för oss som redan förlorat en dotter pga blodgrupper så skulle detta kanske vara en känslig sak för oss att gå ut med om det fanns en bebis med liknande problem. Fattar verkligen inte hur vissa vuxna människor tänker.

Men till saken. Nej. Jag är inte gravid. Jag har något fel på min mage och några gånger per dag särskilt under eftermiddagen så svullnar den upp ordentligt. Det gör fruktansvärt ont och eftersom jag inte vet än 100% vad problemet är så kan jag inte svara helt ärligt på varför jag ser tjock ut. Det ända jag vet är att jag 100% inte är gravid i skrivande stund.

Så nu kan ni sluta undra.

Detta är bilderna folk gick bananas över på både min och Andreas Instagram. Innan dessa bilder om jag lagt upp något på min mage så har jag tydligt skrivit att jag inte är gravid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Laura

    ([email protected]) …
    Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa att kontakta denna spiritualist – Stava för att få tillbaka ditt ex
    återställa ryggförlust kärleksförhållande
    förena bruten
    magisk kärleksförtroll för att få tillbaka
    sluta skilsmässa
    Älskar stava för att undvika att fuska par
    Älskar stava för att stoppa uppdelningen

  2. Angelica

    Och OM man nu är gravid men inte berättat/kanske inte vill berätta än så lägger man väl fan inte upp bilder där en gravid mage syns ?

    Patriks son sa till mig häromdagen ”Angelica, du ser gravid ut!” Jaa men tackar, jag är bara tjock! ??