elli

Att relatera till en sugga.

Idag var Andreas ledig så vi tog en promenad till 4h gården i gränby, bara 15 min promenad från oss. Det tog dock längre tid för oss att gå idag eftersom att Alicia ville gå själv hela vägen. Väl där så var hästarna och grisen det största intresset. Alicia gillar verkligen grisar men det blev nog lite förstört idag. Jag vet inte om grismamman var trött på att dia eller nåt men när kultingarna skulle dia så flippade hon ur och bet och sparkade in dom i väggen. Alicia blev jätte rädd men jag kunde ändå relatera till grisen. Jag vet den där irriterande känslan när Alicia har velat tutta en hel dag och mest sitter och leker vid bröstet. Hon nyper, drar, biter och slickar. Jag kan bli redigt förbannad när det väl kommer till kritan och irritationen har byggts upp under en hel dag. Eller egentligen i 2.5 år för min del. Det händer ibland att jag blir så irriterad att jag bara utbrister ”släpp mig!” Och släpper hon inte då så känner jag mig precis som grismamman idag. Inte så att jag biter och sparkar in henne i väggen för det är väl där någonstans som jag skiljer mig från en gris. Den där spärren som tydligen inte grisar (eller vissa mänskliga föräldrar) har. Men jo jag kunde verkligen relatera.

Efter grisbesöket så gick vi in till centrumet och käkade lunch och Andreas köpte några kläder till Alicia inne på Lindex. Var rea på så mycket fint!

Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt. Alicia har varit riktigt klängig och säger att hon har ont i magen och mellan benen. Jag gissar på att hon är hård i magen.

Någon som har tips på vad man kan ge en matkräsen tjej för att sätta lite fart på bajseriet?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Kiwi, pop corn, russin, päron, plommon, torkade aprikoser får fart på magen. Dricka mycket hjälper till. Mjölk, bananer sätter i hop magen om man är lös i magen.