elli

Hur vi har löst att ha 3 barn i samma rum

Vi bor i en pytteliten 4:a och vi är 6 personer i familjen plus djur. Klart det blir trångt. Vi har killarna uppdelade på veckorna. James och Benjamin är här en vecka och veckan efter så kommer Liam. Det är lite jobbigt eftersom vi aldrig får den avlastningen vi båda var vana vid när vi träffades som ”varannanveckaföräldrar” men det är positivt för att det blir mer plats när ett rum som ändå skulle stå tomt varannan vecka blir använt jämt.

Rummet är inte jätte stort så vi valde en säng med en utdragssäng under i deras rum. När mina killar är här så sover James där uppe och Benjamin i utdragsdelen och när dom åker till sina pappor så bäddar vi om och Liam sover i sängen istället.

Sen har vi ställt in en massa förvaring för deras saker men lådorna används mest av Benjamin eftersom både James och Liam inte leker så mycket med leksaker längre.

Alicias rum står mest orört eftersom att hon varken sover eller leker där inne så just nu är det mest förvaring för hennes saker men jag ska ta tag i att gå henne att sova där inne snart.

Av någon anledning så älskar alla djuren Alicias rum. För några år sen så sov alltid min älskade katt Nelson i det rummet och nu när han är i himmelen så är det mest Nova som spenderar sin tid där inne.

I vårt sovrum så sover alltså jag, Andreas och Alicia just nu. Men min kropp börjar känna att den vill ha lite mer space haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.