elli

Både Jesus och bävrarna dog på påsken

Yaddayadda..

Har haft så lite och så otroligt mycket att göra hela veckan så det är så skönt att ha en långhelg helt fri.

James åkte till sin pappa idag och Andreas skulle iväg och skjuta..

…Wait for it… BÄVER!

Alltså hur kan man? Är jag gift med en bävermördare? Och på självaste påsken?! Hemsk va?! Tänker på mitt marsvin putte när jag tänker på bävrar. Alltså hur gulliga är dom inte med sin tjocka lilla kropp och deras sjuka paddel i bak?

Dum som jag var så var jag tvungen att läsa om bävrar precis innan Andreas skulle iväg och mörda dom. Hoppades antagligen på att få läsa om hur elaka och vidriga dom är så att det skulle kännas lättare i hjärtat. Läser man typ att bävrar käkar upp kattungar och dränker kalvar så känns det lättare men tror ni att det stod att bävrar gör sånt? Nej!

Bävrar är istället sjukt smarta och planerar sina trädfällningar när det är dåligt väder så blåsten ska hjälpa till i fällandet. Sen lever dom i par hela livet plus att det är nu i april som dom får ungar!! Fattar ni att Andreas kanske skjuter en mamma och en pappa bäver och så ligger det små gulliga pälsbollar där inne och svälter ihjäl? För ja, gulliga är dom när dom föds, med päls, öppna ögon och hela faderullan. Precis som marsvin.

Alltså jag älskar Andreas men har hållt tummarna för bävrarna hela kvällen.

Tidigare under dagen så åt jag och Andreas lunch vid vattnet i Sigtuna. Då såg det ut såhär.

Hejjar på dig bävris

Asså huuuur gullig!?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.