elli

Är det fredagen den 13:de idag?

Alltså VÄRLDENS otursdag idag!!!

Dagen startade med att jag lämnade Benjamin hos sin pappa och åkte och hämtade upp Ronja hos mamma för att som vanligt träffa ”morgongänget” i hundgården. Hade med Akita i bilen eftersom att jag skulle åka till Nynäshamn och jobba så hon var liksom tvungen att hänga med idag men som alla redan så kan inte Akita leka med andra hundar och för att hon inte skulle svettas ihjäl i bilen så satte jag henne i dragkroken utanför medans jag gick några varv med tjejerna. Då fick jag höra att jag skulle bli anmäld för djurplågeri för att hon satt i kroken. Nu tänker ni att personen som sa detta tyckte att det var djurplågeri att hon skulle sitta där i en krok i vårvädret men det stora problemet var tydligen att hon blir förvirrad över att hon inte får komma in i hundgården. Alltså Seriöst. Orkade inte ens ta diskussionen så packade ihop alla hundar och åkte tillbaka till Sigtuna. Sen körde jag mamma på lite ärenden innan jag skulle till Nynäshamn men kommer på att jag måste tanka. Medans jag pratar i telefon så tankar mamma och när hon sätter sig så säger hon ”Dan jag tror jag tankade i bensin” vår bil går på diesel. Skit kul. Fick ett lindra psykbryt men löste det med ett samtal till försäkringbolaget. Och alltså jag vet att folk ofta klagar på försäkringsbolag m.m. MEN if alltså. Herre Jesus vilka änglar. 1 minut pratade jag i telefon med dom och som skickade bärgningsbil och älskade kia fick åka till doktorn och bli magpumpad. Hoppas jag får tillbaka henne imorgon för just nu kör jag alltså mammas minibil igen.

Så himla stressig dag med andra ord men fick iaf en fin promenad med Andreas när han hämtade oss längs med strandpromenaden. Underbart väder.

Nu ska jag sova så jag pallar jobb och en massa stress imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna Oltegen

    Hej Elli, Mitt namn är Sanna och jag arbetar med att skapa samarbeten mellan bloggare och företag. Tänkte kolla om detta skulle vara något som du kanske skulle vara intresserad av. Är du det får du gärna höra av dig till mig och vi kan gå igenom mer detaljer ?