elli

En solig lördag i fjällnora

Trots att vi mådde lite dåligt efter kräksjukan och trots att Alicia kräktes natten till lördagen så packade vi ihop oss och åkte ut till fjällnora för att grilla korv, rasta hundar och få frisk luft. Liam följde med fast att vi alla varit magsjuka. MODIGT.

Vi gick till vår vanliga grillplats nära nudistbadet. (Haha) sant faktiskt att vi alltid sätter oss där av någon anledning. Kanske drar vi oss till nakenhet i vår familj? Tror inte direkt att det är så många av våra grannar som inte fått en glutt av en bar ända eller en liten pillevinkel som dinglar haha. Alicia sprang ut helt näck i bara stövlar mitt i snövädret för någon månad sen så hon brås på oss iaf.

Men tillbaka till nudistbadets grillplats. Det tog bara några få sekunder innan en ilsken pissmyra bitit sig tag i Alicias lillfinger. Jag är livrädd för alla insekter inklusive fjärilar och såklart myror! Jag försökte så gott som jag kunde att slå bort den med min jacka medans jag gapade och skrek. Vet inte vad jag skrek men jag hade panik över att de där lilla rovdjuret hade tagit en tugga av mitt barn. Till slut släppte odjuret och ingen av oss vågade vara kvar. Vi drog iväg på jakt efter en annan grillplats. Det kanske är därför som vi alltid grillar på nudistgrillplatsen förresten för ALLA andra platser var upptagna. Tydligen är det ingen annan än familjen Coleman som vill grilla med sina barn i närheten av nakenfisiga gubbar. Iaf så var det de bästa som kunde hända oss då vi var tvungna att gå på upptäcktsfärd genom skogen i jakt på en bra plats. Vi gick långt. Andreas högg sig bokstavligen fram genom skogen då ett jävla träd hade blockerat stigen och vi hade vagn med oss. Andreas förvandlades till Bear Grylls och högg sönder trädet med yxan han hade med sig. Till slut hade vi kommit tillbaka där vi startade och en del av platserna hade blivit lediga. Tur för oss för vi håvar hungriga efter vildmarken.

På natten så drömde Alicia mardrömmar om myror som bet henne i fingrarna. Hon gallskrek och grät och hade panik och jag fattade ingenting tills Andreas kom in och kopplade precis att det var den där jävla djävulsmyran hon hade drömt om.

Andreas har jobbat idag och jag har varit hemma med Alicia som har lyckats kräka ner sig i bilen och hela golvet hemma. Bra anledning att storstäda alltså.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.