elli

3 ljud som förvandlar mig till en spik.

Alicia är ganska lättväckt och sover inte så tungt. Jag ligger som en stel spik ibland när vissa ljud kommer då jag är livrädd för att hon ska vakna. Här kommer mina topp 3 på ljuden som väcker Alicia och får mig att bli en stel spik.

  1. När hundarna skäller av oklar anledning. Detta får jag panik över. Nova är såklart värst och direkt efter på listan så kommer Ronja men hon bor ju mest hos mamma nu. Akita skäller aldrig men Nova skäller för två så det är lugnt.
  2. När någon öppnar sovrumsdörren långsamt så att den knarrar. Jag vet att dörren ska öppnas snabbt för då blir det inget knarr men resten av familjen smyger upp dörren så långsamt att det känns som att det knarrar i flera minuter.
  3. Folk som pratar utanför vårt fönster. Att bo på nedre botten är inte så kul alltid. Ställ er någonstans och skratta har jag lust att skrika men istället ligger jag där tyst som en spik.

Bubblare är katter som spinner eller jamar. Alltså herregud vad jag vill slänga dom i väggen när dom sitter utanför sovrumsdörren och skriker pga att dom bara vill ha uppmärksamhet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.