elli

Magsjuka

Igår somnade jag tillsammans med Alicia vid 21 för att senare vakna upp till att det lät som att hon inte fick luft. Utan att jag visste vad felet var så puttade jag henne till henne så att hon låg på sidan och det bara vällde ut pyttipanna från hennes mun. Sen kräktes hon med ca 30- 40 minuters mellanrum hela natten.

Jag gick upp och gjorde iordning killarna inför skolan. Jag var helt förstörd efter natten. När jag väl fick chans att sova mellan spyorna så vågade jag inte för rädsla av att hon skulle lägga sig på rygg och kräkas i sömnen.. Precis innan vi åkte så vaknade Alicia och verkade vara på riktigt gott humör men under tiden som jag körde barnen så fortsatte hon kräkas hemma med Andreas. Jag var också tvungen att stanna bilen för att spy 2 gånger. Åkte ändå upp till mamma för att handla åt henne innan jag åkte hem.

Alicia har spytt ännu mer och nu ligger hon och vilar på soffan. Jag mår sådär. Ska ta tag i all tvätt som blir efter magsjuka och försöka sanera resten. Andreas är hemma idag så det är väl bara att hoppas på att han inte blir smittad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.