elli

Helg och Måndag.

I helgen så hade vi dubbla Alicior här. Vi hämtade Alicias kompis Alicia hos hennes dagmamma och tog med henne hem över natten. Så mysig tjej så om jag inte hade gillat hennes mamma så mycket som jag gör så hade jag kidnappat henne, Haha.

Andreas morbror hade födelsedagsfest i Lördags och det var hans brorsons tur i söndags.

Idag så åkte jag och lämnade Alicia på förskolan, åkte hem och tog ett bad och sen direkt iväg på en intervju för ett extra jobb.

Jag och Benjamin bakade en sats vaniljbullar (skolan har studiedag och James är en extra dag hos sin pappa) och sen åkte vi direkt och hälsade på mamma en stund och hämtade Alicia. Currykyckling till middag och en nytt försök till att få in nya rutiner på Alicia. Hon badar just nu och om ett tag så ska jag borsta hennes tänder och försöka lägga henne till kl 20. Är inte allt för optimistisk men förhoppningen är att hon ska sova vid 20.30 senast och sen ska jag försöka väcka henne i tid så hon får i sig frukost hemma innan förskolan. Hon äter aldrig frukost hemma på vardagar eftersom hon sover tills jag lämnar över henne till pedagogerna på morgonen. Hon är väldigt morgontrött och det är väl inte så konstigt med tanke på att hon somnar runt 00.

Imorgon ska jag leka taxi och köra mamma till sjukgymnasten och medans hon är där så ska jag hämta boken ”En kanin som inte ville somna” från Maja. Hoppas på att den ger oss ännu mer hjälp i rutinerna. Märker jag att den funkar så köper jag en egen är tanken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.