elli

Bortkastade ord

Är lite irriterad just nu. Har sen det sista inlägget skrivit ganska många inlägg och en del väldigt långa inlägg om tex dagen som specialist bvc var här. Tydligen så har dom inte ens laddats upp men dom låg kvar i arkiven men nu är dom helt borta! Så tråkigt när man ändå skrivit om något ganska viktigt och ens känslor där och då och nu är det bortkastat.

Men annars då? Jo det händer en del spännande saker just nu. Jag längtar bara så mycket efter ett den här månaden ska vara över! Imorgon ska jag leta efter en present till mamma som har födelsedagsferre på lördag. Äntligen en till anledning att kunna använda Alicias julklänning igen!

Kvällen har spenderats med att plocka undan medans alla andra sov. Imorgon bitti kommer det några gubbar som ska kolla efter skador som kan ha uppkommit efter en vattenläcka från en granne över oss. Alicia och Andreas har varit sjuka hela veckan men nu hoppas jag verkligen att hon kurerar sig till nästa vecka.

Och jag då? Jo jag har extrem träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens bodypump. Funderar på att kanske gå till gymmet imorgon om Alicia är piggare och kaaanske att jag för en gång skull testar bastun och svettas ut eventuella överföringar av virus från Alicia. Nästa vecka händer 3 extremt viktiga saker i mitt liv. Jag vågar inte riktigt skriva vad det är som händer men jag uppdaterar dagligen i veckan så kommer det när de kommer.

Nu är klockan snart 02 så jag ska försöka få lite sömn innan morgondagen kickar igång.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.