elli

Alicias första lucia

Jag är ALLTID ute i sista minuten med exakt allt! Jag har ju lovat mig själv att sluta skjuta upp saker men nu skedde det såklart ändå. Vi hade inte fixat luciakläder till Alicia. Igår bestämde vi oss för att det var dumt att låta alicia vara lucia eller tärna då hon skulle dampa sönder om hon var tvungen att ha glitter eller en krona på huvudet MEN vad älskar Alicia att ha på huvudet? Jo mössor! En tomte fick hon bli men vi hade fortfarande inga tomtekläder. Skickade henne till förskolan imorse i svarta byxor och en röd tröja och planerade att köpa en tomteluva under dagen. Vi hittade en imorse inne på Willys och jag var överlycklig över att slippa ta mig till gränby och leta efter en.

När vi väl kom till förskolan på eftermiddagen och lämnade över luvan så kände jag mig extremt lyckad. Men sen kom tåget ut. Tomteluvan var jätte liten på Alicias skalle och hon såg verkligen ut som toker med luvan högt på huvudet bakom öronen. Tur att hon var söt ändå.

Rummet var nedsläckt och hon såg aldrig oss vilket gjorde att lucian gick exemplariskt bra. Hon satt still på sin plats. Skulle vilja skriva att hon sjöng finast av alla och läste en hel dikt själv men eh vi får nog vänta några år.

Efter tåget fikade vi på hennes avdelning.

En lyckad dag ändå. Nu väntar jag på att A ska komma hem så han kan smaka på min mästerkocksmiddag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.