elli

Anmälningar hit och dit

Så tänkte att jag extremt kortfattat kan förklara vad som händer men jag har alltså blivit anmäld av B’s pappa för en påhittad lögn. Detta har resulterat i 3 olika socmöten eftersom att jag har 3 barn med 3 pappor på 3 olika adresser. 2 möten är avklarade. Dom för Alicia och James. Nu är det Benjamin kvar men där har vi redan en pågående utredning som inte är ”mot mig” så det blir flera möten där.

Detta tar så mycket tid för mig och jag som jobbar på timme förlorar en del inkomst. Mötena som jag haft nu är iaf avskrivna. Dom förstår att detta är bullshit och avskrev det på en gång så det känns skönt. Längtar efter att all denna skit är över.

Imorgon har jag iaf inget möte inbokat och jag kan jobba 7-16. Så härligt! Längtar efter allt som får mina tankar på andra saker än just detta. Det är svårt att förklara för folk som inte suttit i samma sits men jag går runt med en ständig klump i magen. Känner mig så stressad och får som små ångestattacker hela tiden.

Jag vet att fredag och lördag kommer vara 2 sköna lugna dagar men sen kommer ångesten komma tillbaka under söndagen. Men jag tänker kämpa på. Kommer alltid välja det som är bäst för min familj.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.