elli

Helgen som bjöd på sol

Det blev en jätte lugn helg trots gallskrik nästan konstant från Alicia. Vet inte alls vad som hänt vår lilla tjej. Hon är helt annorlunda nu, nästan som att vi fått hem någon annans barn.

Både jag och Andreas fick ett riktigt ryck i helgen och jag började rensa ordentligt i alla rum. Tvättstugan fick sig en ordentlig omgång då man knappt kunde gå in där. Andreas fick också en ryck och började kolla på ny diskmaskin, tvättmaskin, kyl/frys och garderober. Allt detta behövs verkligen hos oss då det vi har nu är så gammalt och knappt fungerande (tvättmaskinen funkar inte alls).

Alltså huuur skönt väder bjöd inte söndagen på?? Vi tog en lång promenad runt gamla uppsala med Akita och hon fick springa av sig ordentligt. Det värsta var att det va himla blött ute av all snö och is som höll på att smälta så det var en himla sjå och hålla fötterna torra. Lyckades vi? Nej!

När vi började närma oss hem så gick vi under en bro där det var en hel sjö som hade samlats. Det fanns ingen väg runt förutom att klättra längs väggarna under bron. Jag och liam körde på det alerbativet medans Andreas fick offra sig och gå rakt igenom med vagnen. Dock så böeb jag blötast för precis när jag kände mig säker på att jag klarat mig förbi det värsta och släppte Akita. Jag började glida ner mot vattnet med såg en plätt med snö där jag kunde sätta ner foten. Snön sjönk undan och hela foten åkte ner i vattnet. Alltså is vatten verkligen. Det var så kallt och jag kunde verkligen tömma ur vatten från skon. Skon är fortfarande blöt trots att den tillbringade några timmar i torkskåpet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.