elli

Veckan fortsätter i kaos, blod och förödelse

Såg verkligen fram emot torsdagen när jag la mig igår. Planen var att Maja skulle komma hit och ungarna kunde umgås. Istället så blir det blodbad.

Liam var fortfarande hemma när jag vaknade så jag tog tillfället i akt att lämna Alicia med honom medans jag hoppade in i duschen. Efter en stund så hör jag hur hon skriker och sekunden efter ropar Liam att hon blöder!

Jag går ut och det är blod på golvet, på hennes tröja, över halva ansiktet! Kan intr se vart någonstans allt blod kommer ifrån i munnen. Vet inte om det är tänderna eller läppen så jag får sätta mig ner och amma först. Hon lugnar sig och jag ser att det är helt sårigt vid tänderna. Det var bara att ställa in dagens planer och boka en tid hos tandläkaren. Vi kom verkligen till världens gulligaste tandläkare. Alicia måste äta mjuk föda i 3 veckor och då ska hon tillbaka för kontroll men det såg ganska ok ut.

Vi tog det lugnt resten av dagen förutom en tripp till sigtuna. Försökte få i Alicia yoghurt men hon vill bara amma så då får hon göra det.

Själv har jag extremt ont i magen. Dricker alvedon och då är det ok en stund men sen kommer smärtan tillbaka. Mår riktigt dåligt så jag hat inte orkat göra något hemma idag. Det blev donken till middag och sen soffhäng med en gnällig Alicia.

Nu har hon iag somnat och jag ska släppa ut Akita på en sista kvälls kiss och plocka undan i köket. Imorgon ifall jag mår bättre och Alicia också så ska vi möta Åsa och gå till öpnna en stund. Ser fram emot vuxensällskap och att få göra något med Alicia istället för att hon ska uppleva allt med dagmamman.

Efter den här veckan så känner jag mig helt tom. Som att all min kraft sugits ur mig och jag bara är. Jag hoppas på att helgen bjuder på ny energi så att jag kan tackla påskveckan med barnen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.