elli

Myndigheter och jag

Solen sken och värmde hela mig. Kände mig helt vårig fast att jag var tröttare än tröttast imorse och försov mig. Istället för att stressa iväg så städade jag hemma.

Sen fick jag ”det där brevet” ni som vet vad som hänt de senaste dagarna vet vad jag menar och min ångest bara sköt i höjden. Jag oroar mig alltid för allt och tänker alltid det värsta om allt. Fick en smärre panikattack då kände att jag inte hade kontroll över situationen. Min älskade Anna lugnade dock mina nerver.

Ni som inte fattar ett smack av vad jag skriver nu kanske aldrig kommer förstå, eller så förklarar jag allt en dag men just nu kan jag inte. Det enda jag kan säga är att den senaste veckan har varit hemsk.

På eftermiddagen så mådde jag bättre och vi åt middag och gick på en promenad med Akita precis innan solen gick ner. Har bestämt mig för att få ordning på henne detta året. Hon är jätte fin men lite odräglig ibland haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på några timmars sömn. Imorgon är jag ledig och Maja kommer hit med Alicias bonusbror från en annan mor. Jag ska boka tvättid och röja i killarnas rum också. Känner ett ordentligt sug för en vårstädning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.