elli

Min vecka

Jag är så himla trött. I helgen var min vän och killarnas gudmor Anna hos oss och övernattade. Alicia bestämde sig för att det skulle vara ett bra tillfälle att få feber på. Som att hon inte varit tillräkligt sjuk, som att jag inte vabbat tillräckligt mycket, som att vi inte har nog med problem..

Att sova med en febrig Alicia kan bäst beskrivas som att inte sova alls. Hon ligger allra helst sträckt vågrätt över min hals eller bröst. Men jag måste halvt sitta upp för ligger jag ner så funkar det inte och Alicia visar det genom att rulla runt, gnälla, sätta sig upp och svettas ännu mer. Jag har precis vant mig vid att rulla åt sidan och hamna i en blöt pöl och inte ifrågasätta vad det är. Jag vet att det är svett nu, första natten trodde jag att det var kiss och att alicia fått av sig blöjan. Så blött alltså. Sen ska jag gå upp kl 6 och vara pigg och glad på jobbet.

Mitt ansikte har exploderat i finnar också. Om det beror på stress eller choklad är svårt att säga men det gör ont i fejjan och i själen. Jag har i princip levt mitt liv utan finnar. Har fått kanske 1 om året när jag var i tonåren.

Nu ska jag tvätta ansiktet och lägga mig i sängen. Imorgon kanske jag ska ta med Akita till jobbet. Vi ska prova om det fungerar. Det skulle vara sååå guld.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.