elli

Puls och träning

IMG_20171214_141954_348

 

Är nu medlem på puls & träning här i uppsala och har 30 pt timmar att nyttja.

Om jag har gått dit? Nej givetvis inte för det vågar jag inte. Men seriöst jag ska verkligen försöka ta steget imorgon och gå dit.

Jag känner inte riktigt igen min kropp längre och det känns som att jag är helt ur fas med allt just nu. Jag får ingenting gjort, äter dåligt och sover sämre än jag någonsin gjort.

Alicia skulle egentligen göra sin inskolning hos dagmamman nu men pga av sjukdom så får vi skjuta på det tills hon mår bättre. Tills dess försöker jag vända på hennes dygn och planen är att hon ska börja sova i sin egen säng snart då hon förhoppningsvis sover längre/bättre när hon går på dagis. Jag hoppas på att maten också blir bättre så att vi kan sluta amma. Jag känner att det är dags nu och inte för att jag behöver sova eller känner att hon är för stor utan för att jag vill kunna stoppa i mig vad jag vill utan att behöva tänka på vad jag får eller inte får ta pga amningen. Jag har tex haft extrem huvudvärk och jag har druckit en massa alvedon men jag hade gärna tagit nåt starkare.

Imorgon är jag ensam några timmar och planen är att jag ska komma iväg på någon sorts träning innan det är dags att sova. Sen ska jag gå igenom våra förråd i jakt på lite saker som är kvar från killarna som alicia kan andvända.

Nu är klockan redan 4 och jag MÅSTE sova nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.