elli

Shopping och nya kompisar

Så himla trött idag och när jag tvättade håret så tappade jag hel hel näve hår! Alltså alla vet ju att man tappar massa hår när man får barn men detta var verkligen sjukt. Blev nästa rädd att jag inte skulle ha något hår kvar. Man undrar ju när det ska vända? Jag måste köpa lite extra grejer hos hälsokosten tror jag.

Vid lunch idag så promenerade jag upp med Alicia och träffade en tjej från Knivsta som jag kommit i kontakt med genom fb. Hon har en dotter som är i Alicias ålder och vi käkade lunch tillsammans och gick och kollade på kläder. Hon var så himla snäll och hennes bebis är världens sötaste. Jag kom hem med ett par jeans till mig själv, jeans till James, leggings till Alicia och en massa strumpor. Jag har 2 paket porslin som väntar på mig på posten också. Ska bli så skönt att få packa upp nytt istället för att dra med en massa gammalt.

20170920_160722

Nu är jag hemma och bara packar. Fick en förfrågan idag om att vara med i ett reportage i en tidning med Andreas. Det kommer bli jätte kul så mer om det kommer sen. Nu ska jag fortsätta packa och sortera i tvättstugan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.