elli

Organiserat kaos

IMG_20170903_145146_988

 

Jag är så himla trött. Känns inte som att jag håller koll på nånting och jag skriver listor på listor för att minnas vad jag ska göra.

Jag har sökt en massa jobb denna vecka och samtidigt som jag hoppas på att jag får ett så känns det jätte jobbigt att lämna bort Alicia i flera timmar. Vi tränar på att få i henne mat och det går segt. Amning är fortfarande nr 1 hos henne. Hon vägrar liksom öppna munnen.

 

Annars har jag börjat planera packningen. Jag börjar nu i veckan och packar några lådor med sånt som vi verkligen inte behöver just nu. Jag ska göra allt så enkelt och organiserat som möjligt så att själva flytten går smidigt. Det är mindre än en månad kvar nu. Iiiiiiih!!

 

Imorgon börjar pappaveckan och vi lämnar killarna på skolan och på eftermiddagen så kommer Liam hit. Vi har Ronja denna vecka pga att mamma är upptagen så Akita är hos Jonny.

IMG_20170902_164030_747

 

På tisdag ska jag till optikern för synundersökning och direkt efter ska vi åka ut till huset och prata med ägaren och välja vilka möbler som vi vill ha kvar. Så himla roligt och jag uppskattar verkligen varje gång vi får åka ut för varje gång jag går runt där inne så här jag så svårt att föreställa mig att det snart kommer bli mitt hem.

Nu är körkortet på gång på riktigt också. Jag har bokat in risk 1 den 22 september. Det är 4 timmar jag måste vara borta från Alicia så det känns som bra träning för henne och jag bokade så sent bara för att vi skulle få lite tid att vänja vid maten. Jag ska försöka komma iväg på promenader/löprundor utan Alicia också.

 

Nästa vecka ska vi iväg på familjefotografering! Längtar efter den också så himla mycket och hoppas på fint väder.

Nu ska jag städa och göra iordning för morgondagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.