ELISABETH

*Nytt klipp!* Köket tar form + ”ny” barnvagn!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Superroligt avsnitt och jättefin vagn! Du känns så mycket mer harmonisk nu och hela er lilla familj sprudlar av ny energi. Väntar med spänning på att se hur slutresultatet blir i köket 🙂 Ser mycket lovande ut! Kram!

 2. SpeLinnea

  Vad mycket spännande ni har på gång. 🙂 Även om man blir trött av att härja runt hela tiden, så fint köket kommer bli! Superfint golv verkligen. Och vad jag skrattade när du slog i lampan. Ha det så bra. 🙂

  1. elisabethlindroth

   Hahaha, kul att jag kunde roa! Slog huvudet igen idag, längtar tills det står ett köksbord där så att jag slipper tappa fler hjärnceller! 🙂

 3. Julia

  Köket kommer att bli superfint!! Älskar golvet! Nu på tal om typ ingenting, men är det bara jag som tycker att du Elisabeth liknar Ruby Rose lite grann i din nya frisyr?? Skitsnyggt är det i alla fall! 🙂

 4. Stina

  Hej och tack för en finfin blogg! jag sitter och drömmer mig bort till barnatider och har följt dig sen din start på GVFV. Men du, nu blev jag helt till mig, var har ni köpt de otroligt fina ”hyllorna” i olika färger och som är som små lådor i hexagonform? Hoppas på svar! 🙂

 5. linnea

  Fint klipp! Tänker mig att det skulle passa finfint med klassikern Virrvarr i köket. Finns i olika kulörer, däribland en ljus och fin med vit botten och grått mönster. Mönstret smälter fint in i bänkskivan och blir inte alls så ”galet” som man kan befara. Billig är den också. Finns på exempelvis att inhandla på Beijer i Umeå som lagervara, finns även typ överallt annars där bänkskivor kan beställas, exempelvis Electrolux Home i Umeå. Obs att det går att välja olika kanter på skivan, antingen en rak laminatlist (finast) eller en trälist osv. Försökte googla fram någon bra bild men tyckte att det var lite svårt att hitta en representativ. Här är dock en liten bild: http://blogg.amelia.se/underbaraclara/files/2010/09/koksrenoverin-2651.jpg

  1. elisabethlindroth

   Hej! Så kul att du tipsar om Virrvarr! Det är den vi kollat på också, haha! Ska försöka ta mig in till någon butik och kolla snart! Tack för tipset! Kram

 6. Micaela

  Ännu ett superhärligt klipp! Tycker det är så inspirerande att inte alltid köpa allt nytt hela tiden utan att ta tillvara på allt vi redan har och har producerat! Och älskar ert nya golv!

 7. Ellie

  Härligt klipp! Köket blir awesome och Åke är så söt så härligt lyckliga ögon även om han besväras av tänderna! Deadly Diamond också så söt! Ni verkar som en sådan fin familj

 8. Emy

  Gud jag måste bara berätta…. jag drömde typ en sexdröm om Leif inatt. Haha *generad*. Och du var med i drömmen och var jättesnäll och sa att du inte var arg på varken mig eller leif för att man ej kan rå för attraktion. Sjukt verkligt var det så nu känns det helt skumt att se er i videon. Hihi.

  Vill dock poängtera att jag inte på något sätt har några osysterliga tankar om att försöka norpa din man OCH jag är lyckligt förlovad med min egen man 😉 Vet inte var denna dröm kom ifrån. Hehe.

  Kärlek till er båda 🙂

 9. Jessica

  Riktigt snyggt golv och ditt hår är ju bara så nice nu!
  Fråga – har inte riktigt förstått det här med bloggen, skall du byta adress? Till vad? Från och med när?