ELISABETH

Bloggplaner

Idag är det freeeeeeeeeedag! Det innebär att jag är mammaledig då Leif jobbar och har SÅÅÅÅ mycket tid för bloggen! Näää, Åke sitter just nu och gråter i gåstolen, hehehhehehehe….

Hur som helst, jag är ju så blogg-pepp nu! Sitter och gör upp lite planer kring hur jag ska lägga upp veckorna, känner att jag behöver lite struktur så att det inte blir jobbigt att blogga utan bara kul. Jag tänker till exempel att jag ska ha ett visst antal inlägg per dag, kanske lite olika teman och så. Sen kommer det fortsätta dyka upp lite sponsrade videos även på ”nya” bloggen, jag måste ju ha råd att äta liksom.

Mitt mål är att flytta bloggen snarast möjligast. Den ligger ju kvar där jag lämnade den men jag vill ju gärna ha med mig inläggen jag skrivit här på Loppi också och det kräver lite fix och trix. Under tiden jag pysslar med det funderar jag på att publicera lite favoritinlägg i repris här på bloggen! Vad tror ni om det? Jag återpublicerar inlägg som varit extra uppskattade och roliga och så får ni läsa och dela vidare till så många ni bara kan så att jag får in lite fler läsare som följer med i flytten?! JA!

Jag är så rädd att alla bara ska försvinna när jag slutar ”proffsblogga” men jag tror att många är med som det verkar, vilket gör mig så glad! Skulle verkligen uppskatta om ni ville tipsa om min blogg och Instagram till alla ni kan tänka er (tipsa mig gärna om andra bra bloggar och Instagrams också!) så att vi fortsätter vara ett härligt gäng på andra bloggen också!

Jo, det ni också gärna får göra för mig är:

– Prenumerera på ”nya” bloggen på Bloglovin, bli kompis med mig på Facebook, där jag delar många inlägg (gilla också vår Podcast-sida!)

Gå in på bloggen och gör den till er favorit, DIREKT! 🙂

– Läs gärna via Bloglovin, men gå in på sidan ibland också, för statistikens skull!

Ursäkta för ett tigg-inlägg men ni förstår, jag behöver ju er. OCH ÄR SÅ PEPP!

Nu ska Åke och jag skjutsa svärmor och hämta ut paket! Ikväll ska jag visst på fest?!?

IMG_7867

Ber om Burträsk för att det är lite väl mycket egobilder just nu men jag känner mig så jävla full av pondus?! ÄLSKAR DET!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lin

  ”Ber om Burträsk” haha, älskar’t! Autocorrect?

  Kul också när jag felläste ”skjuta svärmor”. Nu ska jag lägga till nya bloggen på bloglovin!

 2. Emelie Z

  Bara kör! Vi följer dig.
  Självklart får du göra sponsrade inlägg. Vill ju att du ska ha det så gott som möjligt. Ekonomiskt sett oxå.
  Sitter i skrivande stund å lyssnar på er senaste podd.
  Känner igen mig i ert känsliga tillstånd. Å dina utbrott.
  Skulle gärna vara lugn hela dagarna men jag vet inte hur. Hoppas verkligen inte att barnen får men för livet för se ser sin mamma morra å skrika emellanåt.
  Kram på dig du vackra!
  Skulle förresten gärna se nåt vardagsklipp på ”tuben”. Saknar era klipp.
  ❤️

 3. Hanna

  Du utstrålar sån power! 🙂 Älskar felskrivningen på slutet ”Ber om Burträsk”, haha. Ha en bra fredagskväll och trevlig helg till alla er tre! 🙂