ELISABETH

ÄLSKAR ER!

ÄR SUGEN PÅ ATT SKRIVA HELA DETTA INLÄGG I CAPS LOCK PGA SÅ JÄVLA FYLLD AV KÄRLEK men måste lugna mig lite. Men alltså TACK TACK TACK! Nästan HUNDRA kommentarer?!

WIN_20150930_12_05_13_ProEtt tecken på att jag tagit rätt beslut är i alla fall att jag varit så jäkla effektiv senaste dagarna. Jag har nästan, nästan känt en gnutta energi någonstans denna vidriga förkylning som håller familjen i ett järngrepp.

Jag har rensat upp och börjat planera, hör på det här for example:

 • Jag har anmält mig till högskoleprovet…. i SOLLEFTEÅ?! Vet inte ens vart det är, men mitt resultat har gått ut, så jag måste förnya det pga mina betyg från gymnasiet är skrattretande och eftersom jag anmälde mig för sent får jag gott nöja mig med okänd provort.
 • Jag har tid hos en studievägledare på VUX imorgon! Ska även läsa in matte c och kanske någon mer kurs nu i höst. Tips på bra kurser att ha i bakfickan? Fysik? Biologi?
 • Jag har sökt TVÅ jobb!
 • Jag har målat två varv på köksväggarna! SÅ VITT OCH FRÄSCHT nu.

Känner att jag är på gång nu! Ska försöka spendera dagarna nu med att plugga lite högskoleprov och saaaakta men säkert jobba mig igenom min inkorg. Har så många fina mail från er som läser som jag inte haft ork att svara på. Ni skriver SÅ fint och långt och jag vill inte bara svara med en mening, utan har väntat på tid och energi som aldrig kom? Nu däremot tror jag att den är på ingående! OBS, ni som mailat mig, hata mig ej, svar kommer! ÄLSKAR era mail för övrigt.

Jo, har dessutom kommit på att jag vill göra en förändring på min nygamla blogg! Kanske någon ny, rolig design? Finns det någon som kan hjälpa mig kanske? Hojta till isåfall!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Vad underbart att läsa – heja dig!
  Du ska se att nu vänder det. Det gäller bara att lyssna på sig själv. Du har lyckats, det är en bedrift, kan vara lättare sagt än gjort. Fortsätt så!

 2. Stina

  Hurra! Blir så inspirerad av dig! Vill egentligen också våga styra om men det är så svåååårt (tydligen) och jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor?! Eller just ja, är visst redan 36 år
  Pepp pepp på dig iaf!!!

 3. Camilla

  Hej! Tycker att du är en jättehärlig person som fattat helt rätt beslut för dig! Har aldrig kommenterat tidigare och glömmer ibland bort att läsa bloggar för att jag lever 😛 plus har en ettåring och en lägenhet som just nu totalrenoveras. Men till saken! Jag kommer från Sollefteå så nu var jag ju tvungen att påpeka att det är en supermysig liten stad som ligger lite mer än timme inåt landet från Örnsköldsvik. Lycka till med pluggande till provet!

 4. Frida

  Inte sökt något nytt jobb under föräldraledigheten men blivit kontaktad om två och varit på intervju men inte blivit något. Känner mig därmed helt jävla värdelös. (Aja, börjar jobba halvtid om några dagar. Kanske kan få mig känna mig bättre?) Så känner med dig hur dränerande känslan av misslyckande är.

  Så låter skönt att du fått ny energi! Visar ju på vilka bra val du gjort. Så kul att du fortsätter blogga 🙂

 5. Kristina

  Vet inte om ditt samarbete med ”Me and I” när du slutar blogga på Loppi, men du kan ju bli säljare åt dem. Kanske inte ger ofantliga summor, men det kan ju vara kul att ha något.

 6. Caroline

  Jag är en sån där vägledare på VUX, dock inte i din kommun, och jag säger bara – härligt Elisabeth!!
  Min bror gick gymnasiet i Sollefteå och det var en rätt trevlig håla 🙂