ELISABETH

Avsnitt 4 – Här kommer alla känslorna

IMG_7789

Ny vecka, nytt avsnitt! Idag med ännu bättre ljud (hoppas ni också tycker det) och djupdykning i KÄNSLOR. Hoppas ni lyssnar och gillar! Tryck gärna på hjärtat under detta inlägg när ni lyssnat så att jag vet.

Vår podcast hittar ni i alla olika appar på telefonen, på iTunes eller om ni önskar lyssna via datorn, kan ni göra det HÄR. Om det är någon som behöver hjälp med hur man lyssnar, kolla in Leifs hjälpinlägg HÄR.

Glöm inte att gillar våra sida på Facebook, använda #bennyochbetty och TIPSA alla ni tror skulle gilla (älska) oss! Vi behöver er!

 

Jag vill också passa på att tack vår sponsor, Littleeco.se, som säljer superfina ekologiska och giftfria prylar! Läs mer om dem på deras blogg och följ dem på Instagram och Facebook!

Anger ni koden BENNY&BBETTY20 får ni dessutom 20% på ert köp!

Ha en underbar måndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin L

  Bästa avsnittet hittills! Jag har ofta under Folkes 8-månader långa liv funderat över om jag känner nån riktig moderskärlek för honom, för jag har heller inte upplevt ”bebisbubblan, kärlek vid första ögonkastet osv” som alla andra upplever då deras barn föds. Jag har frågat min man vad han känner angående honom osv, för jag har inte kunnat säga vad jag känner, jag har liksom känt så lite. Och just nu undviker jag att gå in på mitt jobb (jobbar i butik så där är jag in då och då och handlar) pga alla över 40 säger alltid ”passa på och njut för de blir stora sååååååååå fort”. Jag vill bara skrika. Egentligen skulle min man ha varit hemma nu i höst men jag fick kompromissa pga hans nya jobb så jag vill helst jobba igen och låta han vara hemma. Men när jag säger att jag inte vill vara hemma med honom egentligen så blir alla ställda, vet inte vad de ska svara.

 2. Sonia

  Nu har jag äntligen lyssnat! Så himla skönt och befriande att lyssna på er när ni på ett lättsamt och avdramatiserat sätt pratar om känslor, och hur ni ibland ironiserar över och skrattar åt det samtidigt som ni bejakar det. Det kändes som att det även gav mig mer perspektiv på mig som känslomänniska och gav mig ett mer avslappnat förhållningssätt till mina känslor. Har ibland upplevt att andra tyckt att jag känner eller tycker för mycket, att jag är alldeles för passionerad och ibland kan bli så arg, så ledsen eller t om så glad över småsaker. Det har känts som att jag måste ursäkta mig, hela tiden, för att jag är sån här. För att jag KÄNNER. Något av det mänskligaste vi gör, ju?! Hur som helst – var så himla skönt att lyssna på er. Längtar redan till nästa podd. Läckert ljud, dessutom! 😉 Märks att ni börjar komma in i poddandet mer och att ni även känner er mer och mer bekväma i att prata med varandra. Keep up the good work!

 3. M

  Det hade verkligen kunnat vara mig ni pratade om! Jag är precis likadan person ni är, jag känner efter så extremt mycket… Jag tycker också som du gör att jag känner ofta att ”det är något” med min sambo som jag vill att han ska beräta för mig! Mina standard repliker måste nog vara ”vad är det?, vad är det som är fel? jag har TÄNKT på en sak” säger jag nästan varje dag!

  1. lin

   Jag är likadan. Men när man känner så, så tror jag faanimej att det faktiskt ”ÄR” något. Även om personen ifråga inte fattar eller definierar det som så.

   Trust yoh instinct! Det lever jag efter.

 4. elisabethlindroth

  Hej Julia! Så underligt, vad har du för dator och webläsare? Har inte hört någon som inte ser varken hjärtat eller kommentarsfältet tidigare nämligen! Kram!

  1. Julia

   Använder PC och chrome (tror det är senaste versionen, men kanske ska testa uppdatera webbläsaren). Kollade i firefox nu för att se om det var samma där, men där fanns både häjrtat och kommentarsfältslänken, så det kanske är mitt chrome det är fel på.

 5. Julia

  När jag läser på datorn så finns varken hjärtat eller kommentarsfält-länk. Kommentarsfältet hittar man ju ändå genom att gå in på inlägget via rubriken, men lite tråkigt att inte kunna hjärta… gillar inte att läsa loppi-bloggar i mobilen nämligen, för sidan hackar och segar bara hela tiden. Ett litet heads up bara 🙂

  Ska lyssna ikapp era avsnitt i veckan hoppas jag, har inte haft tid att lyssna under tentaperiod!