Kom igen, nu delar vi ett varv till! – ELISABETH

ELISABETH

Kom igen, nu delar vi ett varv till!

Idag blev jag intervjuad av Norran, Skellefteås tidning angående mitt klipp jag gjorde för att samla in pengar till behövande. Det blev ett jättefint reportage som du kan läsa HÄR.

Nu kommer ju klippet få nytt liv igen och mitt mål är ju 10000 visningar, så ska vi köra ett varv till? Ni som inte delat, kan ni inte göra det? Skulle bli SÅ glad. OBS! Det räcker tyvärr inte bara med att dela, du måste kolla på det (helst hela men några sekunder räcker), så det räknas in i statistiken.

NUUUU KÖÖÖÖÖÖR VIIIIII!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej bästa elisabeth !
  jag har en fråga till dig, som jag försökt få svar på från alla möjliga tänkbara håll här i världen.
  jag har följt dig sedan du var med i gravid vecka för vecka, och då kommer jag ihåg att du drev en egen frisörsalong?
  Jag själv är en egenföretagare, och jag är min enda anställda. Nu ska jag och min sambo ha barn och jag som driver en butik just nu, ( som förövrigt inte går så bra i en liten norrländsk stad ) känner att jag vill avveckla och stänga ner, för att kunna satsa och känna lugnet i att vara mammaledig och allt vad det nu innebär… Hur gick du till väga ? stängde du ner ditt företag, eller ligger det bara på is ?

  kram kram till bästa du !