ELISABETH

AVSNITT 3 – Är jag Richard Gere?

IMG_7616

Älskade ni!

Det är måndag och nytt avsnitt av Benny och Bettys podcast finns ute! Dagens avsnitt är längre och bättre än någonsin och idag vågar vi lyfta på lite stenar och visa små glimtar av vad som ligger under. Snälla ni, kom med feedback och försök välja mjuka ord! Vi behöver lite mjuka klappar när vi kastat oss ut i den okända och otäcka podd-världen!

Vår podcast går att lyssna på olika appar, på iTunes eller om du lyssnar via datorn kan du lyssna direkt HÄR. Glöm bara inte att prenumerera, då blir vi glada! Tryck också gärna på hjärtat till detta inlägg när du lyssnat, så att vi kan se att någon gör det. Gilla gärna också vår sida på Facebook! 

Leif knåpade ju ihop ett ypperligt inlägg om hur du lyssnar på podcast förra veckan, så om något är oklart, kolla in det HÄR, eller lämna en kommentar så ska vi se om vi kan hjälpa dig!

Ha en härlig måndag och hoppas ni vill lyssna på våra väna stämmor (ljudet är för övrigt mycket bättre denna vecka!)!

P.S! VI HAR EN SPONSOR DENNA VECKA! 

Det nystartade företaget Little Eco, som säljer SÅ mycket fint som endast är ekologiskt, kommer hänga med vår i podcast i några veckor. Nu bjuder de dessutom alla er som lyssnar på 10% på ett helt köp! Ange bara koden Benny&Betty. Gå in och kolla in deras vansinnigt snygga hemsida, följ dem på Instagram (@littleeco.se) och gilla dem på Facebook!

Jag säger i podcasten att deras webbshop öppnar den 24/9, men det är deras fysiska lagershop som öppnar då, webbshopen är i redan i full gång!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina

  Med en lite tveksam start där jag inte orkade lyssna igenom hela (det kassa ljudet var den största boven), så börjar podden bli riktigt bra. Fortsätt så!

 2. Sonia

  Jag måste bara skriva en lite längre kommentar om detta avsnitt. Det är så skönt och befriande att få höra hur ni – som ändå är offentliga personer nu, har kommit in i ”bloggosfären” och hamnat under strålkastarljuset – totalt dissar det där med pengar. Jag själv tycker precis som ni, men i dagens samhälle känns det som att tankar som våra aldrig uppmuntras. Är så TRÖTT på att det hetsas kring konsumtion och pengar i alla möjliga medier. Som statsvetare följde jag valet slaviskt och blev så himla frustrerad över att det största fokuset var hur mycket pengar man får i plånboken. Det finns så mycket viktigare saker som ger större livskvalitet! Var inspirerande att höra om hur du aldrig känt dig rikare än när du blev mammaledig. Tack för ett underbart avsnitt som verkligen får en att bli pepp på att LEVA och ta hand om sig själv! <3

 3. Sofie

  Tummen upp för längre avsnitt. Gillar poddarna som ligger på ca 50 minuter. Perfekt! Ljudet känns dock lite dåligt, kan tänka mig att de har att göra med att ni spelar in via Skype, blir fördröjning på Jennys svar och så. Men en bagatell egentligen eftersom hela upplägget på podden är superbra!
  Mer känslor, skratt och glädje. Mer allvar och mindre lattjolajban önskar jag 🙂
  Fortsätt utvecklas, är så taggad att följa er vänskapliga resa och poddandet!
  Cyber-kramar till er

 4. Ylva

  Underbar podcast! Tog en långsam gravidpromenad i höstsolen igår och lyssnade, skrattade och njöt av er! Håller så mycket med om att man ska ta chansen att resa! Jag åkte som au pair till Kanada för fyra år sedan och träffade min (danska och också au pair jobbande) framtida fru där! Nu bor vi i Köpenhamn, pluggar till lärare och är nygifta!
  / Gravid i vecka 31

 5. Jenny

  Så bra podd idag med! Vill se bild på frisyren. Håller själv på och velar hur jag ska göra med mitt hår. Behöver få inspiration 🙂

 6. Linda

  Jaa, vad ni är bra! Känslomässigt engagerande och härligt! Känns som ni är ens vänner. Känns även lite pirrigt och härligt att höra hur er kärlek till varandra växer sig starkare! Ni är båda min bloggkärlekar och blev så pepp och glad när ni slog er ihop, hejar på er! Jag var en av dem som gjorde reklam för er hos bloggkommentatorerna och känns så roligt och äkta att ni blir genuint glada av oss lyssnare och läsares glada tillrop 😀

 7. Hanna

  Min favoritpodd nro 1, utan tvekan! Heja heja er! Jag måste också bara ge tummen upp för att ett långt avsnitt. Det är så himla tråkigt att de flesta poddar är max 40 min långa per gång. Avsnitten tar liksom slut mitt i promenaderna och ett annat avsnitt blir halvlyssnat. Så tummen upp för bra podd och långt avsnitt! 🙂

 8. Linnea

  Har just promenerat med er podd i lurarna. Hundarna väntar på mat och lille Charlie håller på att vakna. Innan jag tar mig an ”packet” vill jag bara kika in här och säga ett snabbt ”Heja!”. Mycket uppskattad podd.

 9. Susanne

  Jättebra avsnitt! Det blir bättre och bättre för varje gång. Jag uppskattar långa avsnitt som räcker hela barnvagnspromenaderna. 😀 Ser redan fram emot nästa avsnitt!