ELISABETH

*Nytt klipp!* Lindroths i Härnösand del två

Här kommer del två från vår vecka i Härnösand!

Hörrni, jag känner att vår kanal behöver lite pepp! När det inte kommer några klipp på ett tag kommenteras det om det och när klippen väl kommer ut är responsen extremt liten? Ni kan väl bara trycka på tummen upp om ni har kollat och tycker att det var okej?

Vi lägger ner massa tid på det här och hoppas verkligen att det är uppskattat! Tycker ni att det blir för mycket av mig, med både podd, blogg, Instagram och Youtube? Kanske ska låta Leif ta över kanalen helt? 🙂

Vi är så glada över er som kollar och extremt nöjda med det MEN när det tar en sån tid att filma krävs det rätt mycket pepp för att hålla igång. Hoppas ni förstår!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Älskar era klipp och vardagsglimtar! Blir helt pirrig när jag ser att ett klipp kommit upp från er. Har ivrigt väntat på denna del 2. Keep up The good work! Pepp-kramar

 2. Linnea

  Jag kollar oftast inte på klippen direkt när de kommer upp. Det kräver lite mer koncentration och tystnad runtom en för att titta och därför kan det ta ett tag innan det blir av. Men, jag tittar alltid. Missar inte ett enda.

 3. Anonym

  Jag ser alla klipp och läser alla inlägg. Självklart är vissa bättre än andra, men så är ju livets alla dagar med! Men det har aldrig varit dåligt eller ens lite dåligt, bara bar och bättre haha Aja så här ligger det till. Som sagt, jag läser och ser allt ni lägger ut, men just podd är inte min grej, men alla kan ju inte gilla allt eller hur!? Jag hoppas många andra älskar poddar och er podd men det är jag säkert på att så är fallet!

  Men jag ÄÄÄÄÄLSKAR när ni lägger ut klipp på vardagen… eller ja helg. Alltså gör klipp om vad som händer i ert liv. Saker som du kanske tror är tråkiga att se på tycker jag är intressantast! Det vill säga Åkes utveckling, era promenader och ert burträsk, skolan, renovering… ja jag skulle titta om du bara la ut när du sitter och dricker kaffe hahah nä men du förstår!

  Tack tack för att du är du och ni är ni!

 4. Emelie Z

  Älskar era klipp och missar aldrig nåt. Å nej det kan aldrig bli för mycket av Elisabeth eller Leif! Skulle sakna er så mycket utan era klipp.
  Filma runt henna i ert hus igen. Var längesen nu. Kanske visa var du sitter å poddar eller vadsom. Berätta gärna vad ni köpte innan Åke kom som ni inte behövt och vad ni kanske inte förväntade att ni skulle behöva. Jag vet inte. Kanske du får nån inspiration?
  Kram på er fina.

 5. Sofie

  Tittar i stort sett aldrig på videoklipp, era är säkert jättebra, men jag läser snabbare än det tar att kolla på ett klipp.
  Allt gott och en liten styrkekram kanske behövs när det har varit så mycket tårar? Du får gärna berätta vad som har hänt, man blir lite orolig när du bara skriver att det är sorg och känsligt.