Framme! – ELISABETH

ELISABETH

Framme!

Nu är vi här, i Härnösand! Resan gick superbra, Åke var nöjd nästan hela tiden, fastän han sov totalt 40 minuter under drygt 4 timmar.

Vi bor på ett så underbart ställe, det heter Villa Sedin och är alldeles unikt och charmigt. Det är annorlunda vinklart överallt och en hund som bor här med ägaren?! ÄLSKAR DET. Det finns allt också, ett kök man får använda och ett så härligt matrum, där frukost finns att ta när man vill.

IMG_7517

IMG_7502

Åke fick middag direkt vi kom fram, blev alldeles varm i hjärtat av att se hans lilla bakhuvud framför det stora fönstret. Så gulligt?!

Han sov ju rätt lite idag och har varit minst sagt fartig under kvällen så vi tänkte försöka få honom i säng i tid. Då kom vi på att VI JU GLÖMT HANS FLASKA!?!??!?!? Fem ton packning men ingen flaska?!

Jag, som just hade varit på affären och köpt allt man behöver till en bebis, kutade tillbaka och hittade en flaska som vi kokade. Till slut, en timme efter ordinarie sovtid, slocknade han i vår medlånade resesäng. Barnsängen som finns här var redan utlånad nämligen.

IMG_7516

Nu ska jag försöka få lite plugg gjort, det känns tyvärr rätt svårt. Böckerna vi ska läsa denna vecka är BEIGA? Både ut- och invändigt. SÅ TUNGA och vi har ett muntligt seminarium på torsdag?!

Har i alla fall fått kontakt med två andra tjejer i min klass, så vi ska mötas före lektionen imorgon så att ingen behöver komma dit ensam. Så skönt!

Har rätt långa dagar i skolan så bloggen kommer nog mest uppdateras på kvällarna, ska försöka få in något under dagen också, annars finns jag på Instagram (@elisabethlindroth) då. Wish me luck nu, snällisar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Lycka till, kör hårt och ha så kul! Tänk inte på bloggen och oss. Kram från en mamma som precis har börjat plugga efter ett års föräldrarledighet med en hjärna som känns ringrostig minst sagt.

  2. Anonym

    Det är nått över barn som sover! Lugnande och rogivande, man blir alldeles var i hela kroppen (om man inte skulle känna sig allt för töntig så hade jag lätt kunna fälla några tårar varje kväll jag går in och bäddar om mina barn, 2,9år och snart 9månader)