ELISABETH

Första långa resan i nya stolen

Hörrni, nu åker vi strax mot Härnösand! Den enorma väskan är packad, herregud så mycket saker det behövs till en så liten person?! Nu ska vi bara slänga i oss lunch och plocka ihop här lite så att det inte ser helt hemskt ut för de personer som kommer vistas här under vår lilla tripp.

Ralf har flyttat hem till svärmor och det är alltid med ett styng av dåligt samvete jag skickar iväg honom. Sen Åke kom har han blivit ännu mer ledsen när vi lämnar honom, som att han känner sig ännu mer ensam när flocken blivit större på något sätt. Men han kommer ha det så bra, det är jag säker på!

Nästa gång vi hörs är vi på annan ort helt enkelt, spännande! Jag vet att jag har några läsare i Härnösand och jag vill hemskt gärna styra upp någon typ av träff med er nästa gång jag kommer! Då är jag dels där själv och har mer tid och dels kanske kommit in lite mer i plugget och vågar släppa böckerna lite oftare. Blir så klart superglad om ni kommer och säger hej om ni ser oss! Leif och Åke kommer ju vandra runt mycket på dagarna så dem kommer ni bli less på, hehehehehe

DSCN4582

Åke har aldrig åkt så här långt i bil förr, har laddat upp med massa leksaker och glatt humör. Vi har också laddat upp med en ny stol i bilen! Har helt glömt visa den men eftersom vi inte kört så mycket på sistone har det inte blivit av. Den ser så jäkla skön ut att jag avundas Åke hela tiden och han verkar sitta väldigt skönt.

Det blev till slut en BeSafe iZi Kid i-Size X1 (inte ett namn man kommer ihåg utantill i första taget!), den kändes helt enkelt bäst, säkrast och rejälast. Vi känner båda att när det kommer till säkerhet för vår lilla juvel, är inget gott nog och denna kan han ju använda från 4 månader till fem ÅRS ålder, så det är ju egentligen superbilligt?

Valet föll till slut på en grön, det var Leif som fick ta beslutet, jag hade gärna haft en röd också men nu känns grön helt rätt!

Jag lovar att berätta mer när vi testat den lite men hittills känns det SÅ MYCKET bättre än minimini-babyskyddet. Självklart kommer vår stol från Babyland! 

Vad har ni för bilbarnstol?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Håller med om att de stolarna ser supersköna ut! Vi har en helsvart Be safe izi kid x3 till våran dotter. Är jättenöjd med den förutom att huvudet faller fram när hon somnar trots att den är lutad i max ”liggläge”, om du förstår 😉

 2. Jessicaia

  Vi har en besafe izi sleep. Vi hyr stol via försäkringsbolaget, så om två månader skickar vi tillbaka den vi haft från start och får en ny. Totalt får vi hyra tre stolar under dotterns uppväxt, varav den sista får vi behålla 🙂 supersmart tycker vi!

 3. Malin L

  vi har en axkid som spontan köptes i vintras eftersom den vi fick av en kompis inte passade i vår bil. Men Folke är lång så jag har börjat fundera på en ny… Blir bra med en recension

 4. mika

  Åh, vad bra inlägg! Funderar just nu på stol till Justus. Han är lite äldre än Åke men verkar lite mindre, iaf klädstorleksmässigt… Och nu börjar babyskyddet vara trångt.. Kompisar till oss har den ni köpt och är jättenöjda.. Nu blev jag än mer övertygad. Tål att funderas på!