ELISABETH

Lördag, sabato, lørdag, zaterdag

Igår skrev jag ett rätt argt inlägg som jag sedan tog bort. Några av er hann läsa det och jag ångrar inte ett ord. DÄREMOT fick jag lite ångest eftersom jag skrev lite väl öppet om vissa saker och det kändes inte helt rätt. SÅ, det fick plockas bort och det ber jag om ursäkt för!

Jag lovar er, en dag ska jag berätta en massa saker som händer under ytan i denna bloggvärld. Kanske i ett avsnitt av vår podcast?! 

Fastän det kokar i mig kring så mycket, tänker jag att vi försöker vara peppiga och carpa denna lördag va? Vad ska ni hitta på?

Jag/vi får besök av min vän Terran och vad dagen bjuder på vet ingen! Leif sitter i ett älgtorn djuuuuupt inne i skogen, dricker kaffe och småsover (tror jag), så vi får klara oss utan honom. Angående denna jakt, så är det något jag liksom inte kan styra. Jag äter inte kött och vill inte att Leif ska dräpa älgar men han är en vuxen människa och får ta egna beslut. Däremot blir jag alltid lite extra glad när han kommer hem utan blod på sina händer så klart.

Vill ni höra tre saker jag är glad över?! KLART NI VILL!

– Jag fick godkänt på min andra uppgift och har redan gjort klart den som vi fick över helgen! SÅ JÄVLA SKÖNT! Är fruktansvärt nöjd över mig själv.

– Vi åker till Härnösand på måndag och fastän jag vet att jag kommer vara i skolan mycket av tiden, ser jag fram emot att få komma bort till en stad jag aldrig varit i (förutom typ tre minuter en gång).

– Jag har (nästan) bokat klipptid! Nästa måndag är det dags och jag längtar redan. Mitt hår har aldrig varit i sämre skick, det går inte ens kamma? Har aldrig hänt tidigare. Dessutom kommer en jäkla armé av nytt hår nu som skapar omöjliga virvlar i min skalle. Ej okej. Nu till frågan hur jag ska klippa mig! Har tänkt färga håret hemma först och tror nog jag ska köra på helmörkt, alltså skippa de röd/brun/rosa? längderna och smacka i lika mörkt som jag har i botten i hela håret. Sen är jag sugen på en lång page. Typ så här:

93788.500x0

Vad tror ni? Kommer jag se ut som en tant? Önskar liiiite att jag hade liiiiite tunnare hår bara. Vill inte behöva stå och platta varje dag.

Hörrni, nu ska jag se om Åke vill låta mig ta på lite smink. Kom på att jag inte sminkat mig sen jag gick modevisning för snart två veckor sedan! Min mascara kommer snart torka ihop!

Ha en härlig dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin L

    Jag håller också på med en av de eviga hår-frågorna: klippa lugg eller inte? Jag har ganska mkt självfall, men har förälskat mig i Malin Wollin (bloggar som Fotbollsfrun och på Amelia)s lugg. Men hennes hår är typ spikrakt. JAG VILL OCKSÅ HA SPIKRAKT HÅR! Nej det vill jag inte, men varför är man aldrig nöjd? Aja min frisör får ge råd. Var ska du klippa dig?

    Idag har jag och Folke varit på torget i Skelkefteå och visat stöd för flyktingarna som kommer. Sen veckohandling på maxi. Inte så otroligt spännande men trevligt och vardagligt .

  2. SpeLinnea

    Skitbra! Du fixar skolan, jag visste det! 🙂 Kul med klippning med, jag tycker tjockt hår är så vackert, men du vill inte klippa upp det lite i längderna? Kan inte termerna, men det kan ju du. Var säkert mest en gimmick, men blev ”kloklippt” för några år sen, edward scissorhands style då frisören hade fingerhättor med typ rakblad inuti längst ut som hon drog i håret på mig. Hehe, låter lite absurt men det tunnade ur håret iaf.

    Kram!

    1. elisabethlindroth

      Hahaha!! Det var det underligaste jag hört!! Fingerhättor med rakblad?!?!!?!?! Att tunna ut funkar om i alla fall mitt hår är rätt kort, är det långt blir det bara ännu frizzigare med en massa korta småhår överallt, typ som amningshår och det har jag ju redan! Ska bli kul att se hur det blir i slutändan!