ELISABETH

Nä nu kör vi!

Vaknade idag med en huvudvärk som kunde botas med kaffe och socker, samt en lite skönare känsla i kroppen. 

Tack för kommentarerna på mitt inlägg igår, tack för att jag får ventilera det jag känner med er och tack för att ni accepterar mig trots mina dalar. Ni är så otroligt fina vänner och jag önskar er allt gott i livet. ❤️

Med det sagt vill jag informera er om att jag idag kommer vara begravd i detta:  Hör av mig på andra sidan! 

P.S. Äntligen en intressant bok i kurslitteraturen!   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Du är stark som delar med dig av dina känslor kring sorgen!
    Vad gäller studierna så vet jag precis hur du känner och jag lovar att det kommer bli bättre. Det måste vara extra svårt att sätta igång något nytt utan fysisk introduktion på plats och utan att få träffa studiegruppen. Men det kommer gå bra!!

  2. Mika

    Åh, herregud vad peppigt ämne att lära mer om! Men sjukt deppigt med infon i rutan… Men oj så kul att plugga. Blir sugen på att börja om, skola om sej och bli mer humanist istället för naturvetare.. Tror dock inte att CSN tycker det samma… Heja dej! skönt att det känns bättre idag även om gårdagen inte är konstig att den infaller efter allt du gått igenom.

    1. elisabethlindroth

      Bilder på böcker? Eller bilder på citat från böcker? Förstår inte riktigt? Att det är mycket att läsa när man pluggar är väl rätt självklart?

      Hoppas jag inte bidragit till att du inte vill plugga, kan trösta dig med att säga att många av dessa böcker faktiskt verkar riktigt bra!